O nama

Ordinaciju vodi poznati dugogodišnji specijalista fizijatar Dr Goran Rodić, sa više od 30 godina specijalističkog staža i iskustva u dijagnosticiranju oštećenja i lečenju povreda lokotmotornog sistema, stanja vezanih za reumatološke i degenerativne komplikacije zglobova, tetiva, ligamenata, misića, kontuzija. Vrhunsko poznavanje ultrazvučne dijagnostike mekih tkiva ostvareno tokom 25 godina prakse, tokom kojih je svoja dostignuća predstavljao kolegama u regionu i svetu.

Dr Rodić je posebne uspehe ostvario u lečenju sportskih povreda. U svojoj višedecenijskoj praksi sarađivao je sa eminentnim institucijama iz oblasti sporta i umetnosti, 20 godina je lekar Narodnog pozorišta u Beogradu, višegodišnji lekar pozorišta na Terazijama, bio je i lekar nacionalnog ansambla „Kolo“ i više od 10 godina je bio lekar sportskog kluba Partizan dok saradnju ostvaruje i sa velikim brojem sportskih društava u zemlji i regionu.
Sama ordinacija se nalazi na pažljivo odbaranoj lokaciji, u ekskluzivnom, mirnom i lako pristupačnom delu grada. Objekat je namenski projektovan da pruži komforan i spokojan boravak tokom pregleda i terapije.

Magnetna terapija

Elektroterapija

Laserska terapija

Ultrazvučna terapija

Pozovite nas

064 938 9495
011/ 2641 - 057

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 09:00h - 19:00h
Subota: 09:00h - 13:00h

Pošaljite zahtev na e-mail

info@drrodic.com